Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:

1 kg peste (fitofag)


5 morcovi


1 telina


2 pastirnaci


2 cepe mari


1-2 pahar ulei (100ml)


1-2 otet de mere cu miere (otet de vin)


sare


piper boabe


foi de dafin


1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Mod de preparare:

Se curata si se taie in bucati mari pestele si legumele, se aseaza in vasul in care se adauga uleiul, otetul, sare dupa gust, rosiile in bulion (pasta de tomate). Se da la cuptor.

Sursa: http://www.gustos.ro

Din aceasi categorie:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>